Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosiri cookie-urilor. Afla mai multe

Termeni & Conditii

Cum plasez comanda?
Produsele dorite vor fi selectate in urma vizualizarii paginii de detaliu corespondenta fiecaruia. Dupa alegerea marimii, a culorii si cantitatii dorite, produsul va fi selectat prin butonul “Adauga in cos”. Ulterior selectarii tuturor produselor dorite spre a fi achizitionate, se va apasa butonul “Plaseaza comanda”. Ulterior se va verifica valabilitatea si corectitudinea numarului de telefon si a adresei de livrare si facturare.
Produsele din cosul de cumparaturi si pretul final sunt vizualizate in sectiunea “Comanda ta”. Dupa alegerea modalitatii de plata si dupa bifarea acordului pentru Termeni si conditii, comanda este lansata prin apasarea butonului ”Plaseaza comanda”.
Daca ati ales sa faceti plata cu cardul, va trebui sa furnizati datele solicitate de procesatorul de plati electronice prin card bancar agreat de NoiRE Clothing, care opereaza ca portal securizat de plati.

Informatiile despre comanda, le puteti regasi in sectiunea ” Contul meu”.

Plata Produselor:

Metode de plata. Plata produselor de pe noire.ro se poate face in 3 moduri:
1. Ramburs (plata la livrare in momentul primirii coletului). Presupune achitarea, la primirea coletului, a contravalorii facturii fiscale.

2. Ordin de Plata. Plata se face direct in contul bancar al SC SASSY GiRL SRL, deschis la Banca Transilvania, Cont IBAN: RO35BTRLRONCRT0296182901, CUI: RO34360489, CIF: J40/4455/2015.

3. Plata online cu cardul. Tranzactia este procesata de o companie terta „MOBILE PAY” specializata in platile online securizate. Datele cardului dumneavoastra precum si informatiile personala necesare platii nu sunt vizualizate sau stocate in nici un fel de catre site-ul noire.ro.

Nota: Livrarea va fi efectuata numai dupa confirmarea platii de catre serviciile asociate